Badmintonvereniging Dorus RijkersBestuur 2020


Van links naar rechts:

Joyce: Penningmeester (en slechte selfie-maker);

Arnold: Ledenadministratie;

Mike: Voorzitter;

Jan: Algemene Zaken;

Irene: Secretaris.
Nog even een kleine impressie van onze vergadering bij Jan ..... (heel vervelend):Algemene Ledenvergadering 4 maart 2020

Tijdens de ALV hebben wij afscheid genomen van ons bestuurslid Sjoerd. Hij was jarenlang trouw bestuurslid, met af een toe een paar jaartjes sabbatical, maar Sjoerd maakte toch altijd weer een comeback in het bestuur. Onze "Heintje Davids" van het bestuur was de laatste jaren actief als penningmeester. Sjoerd heeft aangegeven dat dit nu echt zijn officiële afscheid is, want hij gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Sjoerd hartelijk bedankt voor alles wat je voor onze club hebt gedaan en wij wensen je het allerbeste voor de toekomst!


  

  

  

Luie Zweet Toernooi: zondag 17 november 2019

Zijn jullie klaar voor het Luie Zweet Toernooi? Wij wel..... er is weer een mooi speelschema in elkaar gezet, de hapjes zijn gehaald en het eten is geregeld !! Er is dit jaar ook weer eens een loterij, dus neem wat euro's mee, wie weet ga je met een mooie prijs naar huis...

We beginnen om 13:00 uur en eindigen om .... ?? We zien jullie zondag !! (Foto's volgen)


Algemene Ledenvergadering 2019

De ALV staat dit jaar gepland op woensdag 27 maart om 20:00 uur in de Draaikolk. Alle leden ontvangen het jaarverslag via de mail. Bij verhindering graag afmelden via een mailtje.


Luie ZweetToernooi op 3 november 2018

Deelnemers graag aanwezig zijn om 12:45 uur. We gaan er weer een gezellige dag van maken, met leuke badmintonpartijen, lekkere hapjes en een heerlijke maaltijd. De maaltijd wordt dit jaar verzorgd door Jan S., Ronald en Mike.

Tot zondag !


Wilms Toernooi op 10 maart 2019

Zondag 10 maart hebben wij weer een gezellig toernooi voor al onze leden. Aanvang 13:00 uur en na afloop een heerlijke rijsttafel !! Opgeven kan bij Irene of Joyce.  


EWR-Toernooi op 25 maart 2018

Zondag 25 maart houden wij het EWR-toernooi, voor onze leden. Er wordt gespeeld van 13:00 tot 17:00 uur. Zoals gebruikelijk gaat het bij Dorus om de gezelligheid ....... en eten. Dus na het badmintonnen hebben we rond 18:00 uur Eindelijk Weer Rijsttafel !!! Inschrijven kan tot 22 maart bij Irene en Joyce of via de email. Deelname en blauwe hap is gratis. Partners mogen tegen een kleine vergoeding van € 5,- p.p. meegenieten van de rijsttafel. Ook hiervoor geldt: opgeven voor 22 maart!!

Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst !*****Klik hier om de foto's van het gezellige Toernooi te bekijken*****


Algemene Ledenvergadering 2018

De ALV staat gepland op woensdag 28 maart om 20:00 uur in de Draaikolk. Alle leden ontvangen het jaarverslag via de mail. Vragen en agendapunten voor de ALV kunnen bij voorkeur vooraf door de leden aangeboden worden (via de mail) aan het bestuur. Graag afmelden bij verhindering. Email: bvdorusrijkers@gmail.com


Afscheid Wabe en Adrie op 20 juli 2017

Op de laatste speelavond van dit seizoen hebben wij helaas door de teruglopende belangstelling afscheid moeten nemen van onze jeugdleden, maar ook van onze favoriete barmedewerkers: Wabe en Adrie.  Sinds wij in de Draaikolk spelen (2009) zijn Wabe en Adrie (bijna) elke donderdagavond en elk toernooi aanwezig geweest. Helaas moeten wij dit fantastisch koppel nu gaan missen, want zij gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Wij willen Wabe en Adrie nogmaals heel hartelijk bedanken voor alle jaren gezelligheid en hopen dat jullie in goede gezondheid, nog heel lang samen van alles kunnen genieten!

        

        

De avond werd een hele gezellige afsluiting van het seizoen, mede door de biljartclub. Super geregeld en bedankt voor de vis!!

Ook hebben wij Herman en Lex in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet als trainers van de jeugd. Lex was helaas niet aanwezig, daar hij actief was bij de Nijmeegse Vierdaagse. Maar we zijn hem zeker niet vergeten.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en hopelijk zien wij jullie donderdag 7 september weer op de baan.

****Klik hier om de foto's van deze avond te bekijken***** 


Leuk stukje over onze club in het Noordhollands Dagblad van 28 oktober


Narcis Toernooi 2016

Dorus Rijkers was weer aanwezig op het gezellige Narcis Toernooi in Anna Paulowna. Helaas dit jaar een kleine delegatie spelers, bestaande uit: Ronald, Marco, Irene en Joyce.  Maar wel vele Dorus supporters gespot in de zaal. Hartstikke leuk! 


Irene en Joyce hebben de 1e plaats weten te bemachtigen ! Klik op de foto voor een korte samenvatting van de spannende finale wedstrijd.
Luie Zweet Toernooi op 9 oktober 2016

Ons jaarlijkse "Luie Zweet Toernooi" zal dit jaar plaats vinden op zondag 9 oktober in de Draaikolk. Deelname is gratis en we starten om 13:00 uur met het toernooi.

Het gaat hierbij niet om het winnen. Maar vooral om, heel fanatiek en gezellig, al het "Luie Zweet" en de vakantiekilo's eraf te badmintonnen. Tijdens de pauze's serveren wij enkele heerlijke hapjes en na afloop van het toernooi zal er ook weer een overheerlijke maaltijd klaarstaan. Dus heb je net al die kilo's eraf, komen ze er na afloop wel weer bij ... De partners mogen ook weer meegenieten van de maaltijd tegen een kleine vergoeding van € 5,- p/p (wel vooraf opgeven).  

Als u zich nog niet heeft opgegeven, dan kan dat nog tot uiterlijk 6 oktober bij Irene of Joyce.

*****Klik hier om de foto's van het gezellige Luie Zweet Toernooi te bekijken***** 


60-jarig Jubileumfeest Dorus Rijkers

Ter ere van het 60-jarig bestaan van onze club heeft onze feestcommissie bestaande uit Carla, Christel, Henk, Mike en Sjoerd een middagvullend programma georganiseerd voor alle leden met partners. We startte de dag met een bustour naar Kasteel Radboud in Medemblik. Onderweg moesten we nog opletten ook, want Henk had een hele vragenlijst (klik hier) opgesteld met foto's welke wij dan moesten ontdekken. Gelukkig zijn de meeste wel in het bezit van een smartphone, zodat al enkele vragen, al dan niet met een beetje hulp van anderen wel beantwoord konden worden. Bij Kasteel Radboud stond er een speurtocht (klik hier) op het programma. En speuren was het zeker, sommige foto's waren niet te vinden. Achteraf in een achteraf-kamertje... En de foto van de kuisheidsgordel (volgens mij had niemand deze vraag goed), de gordel was waarschijnlijk hoog nodig of uitgeleend. Het lag in ieder geval niet meer in de vitrine. En wie was de beschermheilige.. Barbara, Bernadette (Jan S. wist zeker van niet), Chatarina......

Er zaten nog best lastige vragen tussen. Een enkele dacht op de terugweg nog even alles in te vullen, maar helaas... dat mocht niet van "Meester" Henk. Waarschijnlijk wist de persoon in kwestie al dat er een hele leuke en lekkere poedelprijs was en heeft expres sommige vragen niet ingevuld.

Maar afijn, in de Draaikolk hebben we nog het hilarische Koningspel gespeeld onder leiding van Mike. Blokken omgooien van je tegenstander. Er werd zeer fanatiek gestreden om de grote "Konings" blok om te mogen gooien en daardoor een punt te scoren voor je team. Ter afsluiting een uitgebreid warm/koud buffet, prijsjes voor de beste in alle categorieën en gezellig nakletsen onder genot van een drankje. Een zeer geslaagde dag !

         

Klik hier om alle foto's te bekijken


De club bestaat 60 jaar en de jeugd ging bowlen

Omdat het dit jaar feest is zijn we wezen bowlen met onze jeugdleden. Helaas konden niet alle leden en waren we dus met acht meisjes en jongens. Om kwart voor vijf stond iedereen welgemoed klaar bij bowling Julianadorp. Mooie schoenen aan en ..... starten maar. Je zou denken dat badmintonners niet zo goed konden bowlen maar dat viel erg mee. Na twee uur gooien hadden we allemaal meer dan 250 punten !!! Er werd er wel veel via de zijrekjes gegooid. Dat leverde heel vaak een strike op !!! Dus ...... iedereen gooide via de zijrekjes. Na twee uur bowlen hadden we allemaal wel een zere arm. Ik denk zo dat de meesten met een gevoelige arm maandag wakker werden. De patat smaakte heerlijk en we kunnen terugkijken op een leuke middag. Jammer dat de club niet elk jaar vijf jaar bestaat !!!

   

Klik hier om alle foto's van het bowlen te bekijken.


Badmintonvereniging Dorus Rijkers 60 Jaar !!

Op woensdag 16 maart 2016 bestaat onze vereniging 60 jaar en deze verjaardag gaan wij op een speciale manier vieren. De Jeugdleden gaan op zondag 13 maart 2016 bowlen en eten bij Noordzee Bowling in Julianadorp van 17:00 tot 20:00 uur en de Seniorleden hebben zondag 20 maart 2016 een feestdag inclusief busreis, spellen en een warm-/koud buffet van 12:45 uur tot 21:00 uur.  

Als u zich nog niet heeft ingeschreven, dan kan dat nog tot uiterlijk 10 maart. Het zal een onvergetelijke dag worden!


Algemene Ledenvergadering 2016

De ALV staat gepland op woensdag 30 maart om 20:00 uur in de Draaikolk. Alle leden ontvangen het jaarverslag via de mail. Vragen en agendapunten voor de ALV kunnen bij voorkeur vooraf door de leden aangeboden worden (via de mail) aan het bestuur. Afmelden bij verhindering is verplicht voor alle leden van 18 jaar en ouder.


Dorus-uitje op 6 september 2015

Mike heeft ons meegenomen op expeditie door het Marine Museum. Een leerzame zoektocht door de diverse gebouwen, onderzeeboot Tonijn en de navigatiebrug van de voormalige "De Ruyter".

                                          

Daarnaast hebben we nog erg leuke activiteiten ondernomen in de Geschutmakerij. Het lassen ging niet helemaal perfect, schieten was ook best moeilijk, maar gieten kunnen we als de beste. De dag werd afgesloten met een BBQ. Het was wederom een heel erg gezellige Dorus-dag geworden..

                                                                        

Klik hier om alle foto's van het Dorus-uitje te bekijken.


Verslag toernooi 28 maart 2015 tezamen met Turnlust

Zaterdag 28 maart was onze gezamenlijk toernooi met Turnlust. Een zeer geslaagde dag met leuke partijen, veel gezelligheid en een heerlijk verzorgde maaltijd door Henny en Marina van Turnlust.

        

                               

Klik hier om alle foto's te bekijken (Wabe ook nog bedankt voor je foto's)


Algemene Ledenvergadering 11 maart 2015

Na jarenlange inzet voor onze vereniging, waarvan de laatste 4 jaar als voorzitter, neemt Jan afscheid van het bestuur. Tijdens de ALV hebben we op een gepaste manier afscheid van Jan genomen met een bos bloemen, een mand vol lekkers en natuurlijk een biertje aan de bar.

                                                       

Jan, heel hartelijk bedankt voor alles wat je voor onze vereniging gedaan hebt en wij wensen je het allerbeste voor de toekomst!

Gelukkig hebben we een hele goede vervanger voor Jan Siersma en dat is: Mike Backers. Mike is al bijna 17 jaar lid van onze gezellige vereniging en wil zich vooral actief inzetten om onze sfeer te waarborgen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het gaat lukken!

                                                 


Ouder-Kind Toernooi op 8 november 2014

Het 2e Ouder-Kind was wederom erg gezellig. Onder leiding van Herman zijn er weer vele leuke wedstrijden gespeeld. Na afloop hebben we genoten van de pannenkoeken  en hamburgers van onze chef-koks: Irene, Marco en Jan. Verder was er nog de spannende loterij met zéér mooie prijzen, met dank aan onze sponsors:

                                    

                                             

Klik hier om alle foto's te bekijken

    

 

Verslag Toernooi 1 maart 2014 tezamen met Turnlust

Heeft u ook zo genoten op ons toernooi afgelopen zaterdag. Eerst enkele wedstrijden badmintonnen, vooral om de eetlust te stimuleren (of heb ik dit verkeerd begrepen?). Halverwege de middag konden we de eerste kruidige oosterse kookgeuren al in de sporthal opsnuiven. Oorzaak hiervan was onze eigen MikeHij heeft samen met Henk de hele vrijdag opgeofferd om een overheerlijke indische rijsttafel te maken voor alle deelnemers van het toernooi. Fantastisch toch!! En wat hebben we genoten, het was heerlijk! Voor degene die helaas niet mee konden doen, dit heeft u gemist:
 

                                        

         


Algemene Ledenvergadering 2014

De ALV staat gepland op woensdag 12 maart om 20:00 uur in de Draaikolk. Vooraf ontvangen alle leden het jaarverslag via de mail. Vragen en agendapunten voor de ALV kunnen bij voorkeur vooraf door de leden aangeboden worden (via de mail) aan het bestuur. Afmelden bij verhindering is verplicht voor alle leden van 18 jaar en ouder.

HULP GEZOCHT !!

Verder zijn we nog op zoek naar extra vaste begeleiders die willen helpen met het trainen van onze jeugdleden op donderdagavond van 18:30 tot 19:30 uur. Momenteel is er helaas een ledenstop voor de jeugd, maar met extra hulp kunnen we de wachtlijst hopelijk verkorten.

Informatie/aanmelden bij Herman de Boer.


Toernooi op 1 maart 2014 met Turnlust

Zaterdag 1 maart houden wij wederom een gezamenlijk toernooi met "Turnlust", voor alle senioren leden. Er wordt gespeeld tussen 13:00 - 17:00 uur, met aansluitend een hapje en een drankje. De bar sluit om 19:30 uur. Inschrijving kan tot 22 februari bij 1 van de bestuursleden of via de email. Deelname is gratis.

Tot 1 maart !!!


Ouder-Kind Toernooi op 23 november 2013

Hebben jullie ook zo genoten van ons Ouder-Kind Toernooi. Leuke spannende en sportieve partijen gezien. En dan de loterij met mooie prijzen, mede dankzij Intersport, Leeuwestein € Partners, Puur Dunselman en Brezan Automaterialen. Vooral de Olli-knuffel was zeer gewild bij onze jeugdleden. We hopen dat iedereen wat leuks heeft gewonnen. Daarna hebben we nog genoten van hotdog en pizza. Alle deelnemende kinderen hebben nog een chocolade Sinterklaas gekregen. Kortom: het was een super gezellige middag en zeker voor herhaling vatbaar !!

Klik hier om de foto's te bekijken


Ouder-Kind Toernooi

Zaterdag 23 november 2013 organiseert BV Dorus Rijkers een ouder-kind toernooi. Alle leden kunnen zich hiervoor opgeven tezamen met een partner.  De jeugdleden kunnen zich dus opgeven met b.v. vader / moeder / opa / oma / oom / tante, maar met de buurman of buurvrouw is ook prima! En voor onze seniorenleden geldt hetzelfde, maar dan met b.v. zoon / dochter / kleinzoon / kleindochter / neefje / nichtje.....Het kind mag in ieder geval niet ouder zijn dan 14 jaar. Zoals gebruikelijk staat de gezelligheid voorop. Verder hebben we een loterij met leuke prijzen en na afloop nog wat lekkers te eten.

Aanvang: 13:00 uur

Inschrijven (uiteraard gratis) graag z.s.m. !!  


Jaarlijks uitje voor leden, familie, vrienden en aanhang

Het jaarlijkse gezellige uitje van Dorus Rijkers wordt dit jaar gehouden op zondag 8 september 2013. Deze keer een gezellig middagje strandspelen en barbecueën. Inschrijven kan tot 1 september !!  


Speed daten

Zoals afgesproken op de ALV gaan de seniorenleden 3 avonden op proef, speed daten, en wel de laatste donderdag van de maand: op 25 april, 30 mei en 27 juni. De bedoeling is dat er elke speelronde met verschillende tegenstanders wordt gespeeld, volgens een roulatieschema. We hopen dat er zo wat meer variatie in het spel komt. Dus ..........kom ook speed daten !!!


Toernooi op 23 maart 2013 met Turnlust

Zaterdag 23 maart hebben we wederom een gezellig toernooi met onze zustervereniging "Turnlust". Dit toernooi staat open voor alle senioren leden. Er wordt gespeeld tussen 13.00 - 17.00 uur, met aansluitend een hapje (pizza) en een drankje. De bar sluit om 19.30 uur. Inschrijving kan tot 16 maart en deelname is gratis.

Tot 23 maart !!!!


Algemene Ledenvergadering op 13 maart 2013

De ALV staat gepland voor 13 maart om 20.00 uur in de Draaikolk.Met speciale aandacht voor de volgende onderwerpen:

 • Invoeren "nieuwe" spelregels,
 • Oproep voor bestuurfuncties, er treden 2 leden van het bestuur af,
 • Oproep om het uitje mee te helpen organiseren.

Vragen over de ALV kunnen ook vooraf door de leden aangeboden worden (via de mail) aan het bestuur, of op de donderdagavond. Amelden als je niet komt is verplicht en bij afwezigheid kunt u een machtiging geven aan een ander lid voor eerkiezing en stemmingen op de ALV. Nieuwe bestuursleden of leden voor de kascontrole zijn van harte welkom, aanmelden en/of informatie bij het bestuur of via de mail. Het ALV boekje en de agenda voor de ALV zijn reeds via de mail verzonden naar alle leden.

Grijp je kans: er zijn weer bestuursfuncties vacant !!!


Meppen met de Raadsleden Den Helder

Donderdag 29 november gaat het er dan toch van komen, een aantal gemeenteraadsleden komt op bezoek bij onze club. Het bestuur nodigt een ieder voor deze avond uit om op deze speelavond aanwezig te zijn.  Lees artikel noordhollandsdagblad.nl


Luie Zweet Toernooi 29 september 2012

Vanwege verhuizing heeft jullie webmasterinnetje niet zo veel tijd om onze website bij te houden. Gelukkig heb ik wel de hoogtepunten van het Luie Zweet Toernooi kunnen vastleggen:

                                          

Volgens zeer betrouwbare bron vernomen dat er vooral veel wijn nodig is bij de bereiding van deze overheerlijke Lasagna ...... proost Jan. Zelf onze Saté Babi Boy smult ervan, 4x opgeschept !!!

                             


4 oktober 2012: Gemeenteraad komt op bezoek (uitgesteld)

Op donderdagavond 4 oktober komt een afvaardiging van de gemeenteraad van Den Helder bij ons kijken in de Draaikolk en als het goed is eens meedoen met onze mooie sport.

Een leuke manier om eens informeel met gemeenteraadsleden te spelen en te spreken. Voor ons een mooi kans om aandacht te vragen voor de binnensporters van Den Helder in het algemeen en voor het vrijwilligerswerk en steun voor de sporthal de Draaikolk in het bijzonder.


Luie Zweet Toernooi 29 september 2012

Volgens oude traditie van de club om de spieren meteen eens goed te pijnigen en met spierpijn het jaar in te gaan. Maar ook natuurlijk om weer eens een ieder bij elkaar te hebben, te zien en te spreken. We maken er weer een ouderwets gezellige dag van met eten, loterij en drankje toe. Zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur, badmintonnen is van 14.00 -tot 17:00 uur.

Aanmelden kan tot 25 september bij Herman de Boer.


Uit met Dorus Rijkers

Zaterdag 30 juni 2012 is het dan zover ..... HET uitje voor alle leden, familie, kinderen en aanhang van Badmintonvereniging Dorus Rijkers.

              

Aanvang 09.30 uur op 't Kuitje. Opgeven kan tot 20 juni 2012. Komt allen !!


Narcistoernooi 1 april 2012 te Anna Paulowna

Zondag 1 april was Dorus Rijkers present op het jaarlijkse Narcistoernooi van Badmintonvereniging De Burcht. Een geslaagde dag met leuke partijen, lekkere hapjes (balletjes van Brenda), veel gezelligheid en een 1e plek op de Dames dubbel !!

De uitslagen van onze leden:

Dames Dubbel D:

 • 1e plaats: Irene Kramer / Joyce Wierstra
 • 5e plaats: Christel Balemans / Brenda Visser

Heren Dubbel D:

 • 4e plaats: Ronald de Boer / Peter den Broeder
 • 14e plaats: Rob Kremer / Jan Siersma

Gemengd Dubbel D:

 • 4e plaats: Irene Kramer / Ronald de Boer
 • 8e plaats: Joyce Wierstra / Peter den Broeder
 • 13e plaats: Brenda Visser / Marco Visser
 • 17e plaats: Christel Balemans / Rob Kremer

Klik hier voor de foto's


Toernooi 24 maart 2012 met BV Turnlust

Zaterdagmiddag 24 maart staat een gezamenlijk toernooi met BV Turnlust in de planning. Inschrijving is in totaal voor 12 mannen en/of vrouwen per vereniging, maar per plaats kunnen er meerdere mensen spelen door elkaar af te lossen. Opgeven kan bij het bestuur of via de mail: bvdorusrijkers@gmail.com


Algemene Ledenvergadering: 14 maart 2012

De ALV staat gepland voor 14 maart om 20.00 uur in de Draaikolk.Naast de bekende vaste agendapunten als aftreden en verkiezing bestuur, Jaarverslagen en Begroting komen vooralsnog aan de orde:

 • Contributie in relatie tot het aantal spelers,
 • Het idee voor een gemeenschappelijk Toernooi met Turnlust
 • Wel of geen uitje voor de vereniging.

Vragen en agendapunten voor de ALV kunnen ook vooraf door de leden aangeboden worden (via de mail) aan het bestuur.    Afmelden als je niet komt is verplicht en bij afwezigheid kunt u een machtiging geven aan een ander lid voor verkiezing en stemmingen op de ALV.

Nieuwe bestuursleden of leden voor de kascontrole zijn altijd van harte welkom, aanmelden bij het bestuur of via de mail. Vooraf    ontvangen alle leden het boekje en de agenda voor de ALV via de mail.


Yara is geboren !!!

Op 4 januari 2012 is Yara de Boer geboren. 4 weken te vroeg, maar gelukkig gaat alles goed !!

Ronald en Chantal van harte gefeliciteerd met jullie dochter en Tim natuurlijk met je kleine zusje !!                                              


24-11-2011: 2e competitiewedstrijd Dorus

Team Dorus heeft de eerste thuiswedstrijd tegen Hawa gewonnen !!! Lees het heftige verslag, want er is van alles gebeurd:

BLOED, ZWEET EN TRANEN !!! 

Verslag


14-11-2011: 1e competitiewedstrijd Dorus

Op 14 november heeft het team van Dorus de 1e competitiewedstrijd tegen het altijd gezellige Bergen gespeeld.

Hoogtepunt van de avond was volgens Joyce toch wel de ..... SOTO !!          

Voor het verslag van onze reporter Ronald: klik hier


12-11-2011: Najaars Toernooi voor leden

Op 12 november is het weer zover, dan wordt er weer een gezellig toernooi gehouden bij Dorus Rijkers. Het toernooi is van 14.00 uur tot na etenstijd (Italiaans eten wordt verzorgd). Natuurlijk is er weer de loterij met mooie prijzen. Deelname is geheel gratis ............

Dus schrijf allen in !!              Inschrijven mogelijk tot 9 november !!!!!


24-09-2011: Uitje Team Dorus

Onze trouwe lezers van de verslagen van Team Dorus zijn vast op de hoogte van het dubbeltjesverhaal. De pot was inmiddels overvol en dus hoog tijd voor een uitje van Team Dorus. Het is een hele gezellige avond geworden in het Hippo Kart & Party Centre met karten, lasergamen, bowlen en barbecuen. Klik hier om alle foto's te bekijken.


Dorus Raceteam

Prijsvraag: Raadjeplaatje - WIe is wie ???
Mail naar de webmaster wie wie is op bovenstaande foto en win een viparrangement voor één van onze thuiswedstrijden. Met een gereserveerde plek op onze eretribune, genieten van 8 topwedstrijden en na afloop een drankje en een hapje tezamen met de topspelers.
Mail uw antwoorden naar info@dorusrijkers.com


08-09-2011: Eerste speelavond

De eerste speelavond na de vakantie is op donderdag 8 september aanstaande. De tijden zijn ongewijzigd. We hopen dan te kunnen spelen in een geheel gerenoveerde sporthal. De vloer heeft een nieuwe laklaag gekregen, de lijnen zijn vervangen en alles is verder weer schoon en in de was gezet.

Tot 8 september !!!!!


26-04-2011: Laatste competitiewedstrijd

De recreantencompetitie zit er voor dit seizoen weer op. Onze laatste competitiewedstrijd tegen Hawa 1 uit, hebben we zeer succesvol afgesloten met een 0-8 overwinning. Helaas zonder onze eigen Peter, hij is tijdens de wedstrijd tegen Schagen uitgevallen met een spierscheuring in zijn kuit. Zijn invaller, onze Dorus-website hoster en smash-specialist, Robin viel de volgende wedstrijd tegen Bergen uit met een zweepslag. En nu hadden we dan de shuttle-virtuoos Marco als geheim wapen meegenomen. Gelukkig hebben we deze wedstrijd geen blessures opgelopen. Ook de heen en terugreis met onze nieuwe vaste chauffeur Irene verliep vlekkeloos !!  En nu maar wachten op het fantastische verslag van onze Razende Reporter Ronald..........  


30-03-2011: Algemene Ledenvergadering


Na 12 jaar de voorzittershamer te hebben gehanteerd, vindt Henk het welletjes en draagt hij het stokje over om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Natuurlijk heeft het bestuur op gepaste manier afscheid van Henk genomen met kado's, bloemen en een echte Dorus-zuidwester. Tevens is Henk benoemd tot erelid van Badmintonvereniging Dorus Rijkers

Henk bedankt voor alles !!!!


                                           


24-03-2011: Irene geslaagd

Onze Irene is in 1x geslaagd voor haar rijbewijs. Reden voor haar teamgenootjes om haar in het zonnetje te zetten, want nu kan ze ons eindelijk ook eens ophalen............Irene gefeliciteerd !!!!

       


19-02-2011: Henk Oude Nijhuis per fiets naar Spanje

Heeft u het al gehoord, Henk vertrekt eind april per fiets naar Santiago de Compostela

Lees hier verder en volg Henk via zijn blog op:

www.meesterhenk.waarbenjij.nu


17-02-2011: Verslag de Burcht - Dorus Rijkers

Lees hier het fantastische verslag tegen het altijd gezellige team van De Burcht met in de hoofdrol ons teamcaptainerinnetje:

03-02-2011: Verslag BC Alkmaar - Dorus Rijkers

Lees hier het spannend verslag van de wedstrijd tegen team Alkmaar


18-01-2011: Verslag Hawa 2 - Dorus Rijkers

Lees hier het verslag van de wedstrijd tegen Hawa 2 (en dan weer heel snel vergeten)